Diary of Tirana Blog

Zgjatimet e kryeministrit 0

Zgjatimet e kryeministrit

Xhabyni Në (ri)fillimet e shtetit pluralist në vendin tonë të binte në sy një post ministror që ishte shumë qesharak jo vetëm nga emërtimi por edhe nga misioni dhe vizioni i këtij posti. E...

0

Çështje Surrati

Xhabyni Në traditën tonë popullore fytyra është një element që tregon bëmat e një njeriu. Nëse dikush është njeri i mirë atëherë ai ka fytyrën plot nur e mirësi, nëse është i keq atëherë...

0

Më në fund një Shqipëri pa duhan?!

Vetëm pak ditë më parë parlamenti shqiptar miratoi ndryshimet në ligjin “Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit”, ligj që mendohet të ketë zbatueshmëri. Ky ligj i mirëqenë që nga viti 2006 nuk...

Hakerat mposhtin qeverine dhe ofrojne opoziten e vertete 0

Hakerat mposhtin qeverine dhe ofrojne opoziten e vertete

Mesazhi i hakerave shqiptare SE PARI DUAM TE UROJME FESTEN E BAJRAMIT TE GJITHE SHQIPTAREVE QOFSHIN KETA MUSLIMANE, BEKTASHINJ, KATOLIKE, ORTODOKSE, EVANGJELISTE ETJ SEPSE SHQIPTARET JANE TE GJITHE TE BASHKUAR NE RASTE TE TILLA!

0

Ky është mjeshtri i propagandës së Putinit

John Lloyd, Reuters Popullariteti i presidentit të Rusisë Vladimir Putin ka lulëzuar në shtëpi pas aksioneve të tij në Ukrainë falë ndikimit që dha ndërhyrja e tij. Gëzimi që pasoi pushtimin e Krimesë nga...

1

Juristët e Plepave

Xhabyni Shënime nga dita Jemi mësuar që Kryeministri i vendit në çdo fjalim të lëshojë nga ndonjë barsoletë që zakonisht militantët e marrin si një proverb të një njeriu me shumë mend. Një nga...